Comença un seminari sobre participació ciutadana

19 de novembre de 2009

altAquest dimarts 19 de novembre al matí ha començat al Consell Comarcal del Ripollès un seminari sobre participació ciutadana adreçat als professionals dels ens locals i entitats que treballen en l’àmbit social.


El seminari porta per títol “Participació ciutadana com a eina de cohesió social” i es du a terme els dies 19, 20 i 27 de novembre de 10h a 15h a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès. L’objectiu de les sessions, impartides per professionals de la Direcció General de Participació Ciutadana i de l’Agència Catalana de Joventut, és sensibilitzar sobre la importància de la participació ciutadana com a eina de cohesió social i proporcionar eines metodològiques per tal que esdevingui una realitat.

alt

Hi ha gairebé una trentena d’inscrits i en la primera sessió hi participen una vintena de professionals provinents de diferents àmbits socials del Ripollès i Osona.

El seminari s’ha organitzat des del Consell Comarcal del Ripollès en col·laboració amb el Consell Comarcal d’Osona i el Consorci Ripollès Desenvolupament.

Més informació: Seminari sobre participació ciutadana adreçat als professionals

Compartiu-ho amb: