Programa “19×19” del mes de novembre de 2009

23 de novembre de 2009

Aquest dimarts s’emet per Televisió del Ripollès el programa informatiu mensual del Consell Comarcal del Ripollès, el 19×19, corresponent al mes de novembre. Els dies i hores d’emissió són: dimarts 24 a les 21.30h, dimecres 25 a les 15.30 i dissabte 28 a les 17.00h.

El contingut del programa és el següent:

– Repàs de l’actualitat del Consell Comarcal amb el president, Enric Pérez: presentació d’una guia sobre violència de gènere i dades del Ripollès del 2009, adhesió a l’Eurodistricte i sol·licitud d’acollir-ne la seu o una subseu a Ripoll, ampliació de l’escorxador del Ripollès i recolzament al II Concurs Nacional de Cavall Pirinenc Català i aprovació del Pacte Comarcal per a les Infraestructures i invitació a l’acte de presentació.

– Entrevista amb la nova directora de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès, Mònica Bargalló.

– Explicació per part de la consellera comarcal d’Educació, Montse Tallant, d’un acte organitzat pel Consell i el Servei Educatiu del Ripollès: una xerrada sobre com aprendre una llengua tot jugant a càrrec de Màrius Serra.

 
Compartiu-ho amb: