Presentació pública del Pacte Comarcal per a les Infraestructures

26 de novembre de 2009

altEl Pacte Comarcal per a les Infraestructures del Ripollès ja és una realitat. El document es presentarà al públic aquest dissabte 28 de novembre a les 17.00 de la tarda a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès amb la presència dels representants polítics, socials i econòmics signants del document i de les persones que han intervingut en el seu procés d’elaboració. L’acte és obert a tothom.

El Pacte Comarcal per a les Infraestructures ha estat elaborat a través d’un procés de participació que ha establert un diagnòstic unitari sobre la situació de les infraestructures al Ripollès (viàries, ferroviàries i de transport públic, energètiques, de telecomunicacions i hidràuliques i de gestió de residus) i  ha articulat un conjunt de propostes de consens amb experts i ciutadania sobre les infraestructures de futur a la comarca. Podeu consultar el document sencer, així com la seva versió reduïda clicant aquí.

Descarregueu-vos el programa de la presentació del document del proper dissabte 28 de novembre.
 

Compartiu-ho amb: