Es presenta públicament el Pacte Comarcal per a les Infraestructures

28 de novembre de 2009

altAquest dissabte 28 de novembre s’ha presentat públicament el Pacte Comarcal per a les Infraestrucutures del Ripollès davant d’una trentena d’assistents a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès. El document marca els objectius a assolir en un futur a la comarca en infraestructures viàries, ferroviàries i transport públic, energètiques, de telecomunicacions i hidràuliques i la gestió de residus.

Els signants del Pacte, el president del Consell Comarcal del Ripollès, els caps dels partits polítics amb representació a la comarca i els representants comarcals dels sindicats i la patronal, s’han fotografiat davant d’una de les infraestructures més reivindicades: la ferroviària.
alt
Els signants del Pacte: Núria Bonshoms (UGT Ripollès), Xavier Cima (cap comarcal CDC), Miquel Rovira (cap comarcal UDC), Enric Pérez (president Consell), Núria López (cap comarcal PSC), Joan Vilalta (president UIER), Joan Baz (CCOO Ripollès), Carles Bassaganya (cap comarcal ERC) i Josep Rossell (cap comarcal ICV)

Durant l’acte s’ha donat a conèixer el document, que ha estat elaborat a través d’un procés de participació per obtenir el consens de tots els sectors (econòmic, polític, social, etc.), sota la coordinació del Consell Comarcal. Segons el seu president, Enric Pérez, “aquest document és només un punt de partida a partir del qual caldrà anar treballant cada objectiu. Primer de tot, començarem el peregrinatge per donar-lo a conèixer a totes les administracions perquè el tinguin en compte en futurs planejaments i inversions i, des del territori, caldrà vetllar contínuament per al seu compliment”. Un seguiment que es farà a través de la reunió trimestral que celebra la Comissió d’Infraestructures del Consell Comarcal i de la reunió anual que faran els signants del Pacte a partir d’ara.

alt
Més informació:
. Consulteu el document íntegre del Pacte i la versió reduïda amb tots els objectius marcats per a cada infraestructura aquí
. Consulteu les diapositives de la presentació pública del dia 28 de novembre aquí

Compartiu-ho amb: