Curs de llenguatge no sexista

1 de desembre de 2009

Aquest proper divendres dia 4 de desembre al matí la seu del Consell Comarcal del Ripollès acollirà un curs de llenguatge no sexista adreçat a tècnics i personal de l’administració per sensibilitzar-los en aquest àmbit i millorar la comunicació amb la ciutadania.

L’objectiu d’aquest curs, organitzat des de l’Ajuntament de Camprodon i el Consell Comarcal, és el de reflexionar sobre les implicacions que té l’ús del masculí gramatical com a genèric i, d’altra banda, proporcionar recursos per tal d’evitar un ús sexista del llenguatge en la redacció de textos administratius, informatius i dels mitjans de comunicació.

Aquest curs, que tindrà lloc de 10.15h a 13.15h, es desenvolupa en el marc del Programa d’Agents Locals d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, que s’ha promogut per mitjà d’un conveni entre el Departament de Treball – a través de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball i el Servei d’Ocupació de Catalunya – i la Diputació de Girona, amb el cofinançament del Fons Social Europeu. La inscripció és gratuïta però cal confirmar l’assistència enviant un correu a igualtat@camprodon.cat o bé trucant al telèfon 972 740 005 (Miquel Chulià).

Més informació sobre el curs

 

Compartiu-ho amb: