Personal de l’administració participa en un curs de llenguatge no sexista

4 de desembre de 2009

Tècnics i personal de diferents administracions de la comarca han participat aquest divendres 4 de desembre al matí en un curs, organitzat des de l’ajuntament de Camprodon i el Consell Comarcal, sobre la utilització del llenguatge no sexista.


alt

L’objectiu del curs, que ha tingut lloc a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès, ha estat la reflexió sobre les implicacions de l’ús d’un llenguatge basat en fer servir el masculí gramatical com a genèric i proporcionar recursos per evitar un ús sexista del llenguatge en la redacció de textos administratius, informatius i dels mitjans de comunicació.

Aquesta acció s’ha desenvolupat en el marc del Programa d’Agents Locals d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball, que s’ha promogut per mitjà d’un conveni entre el Departament de Treball – a través de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball i el Servei d’Ocupació de Catalunya – i la Diputació de Girona, amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Compartiu-ho amb: