Visita d’obres al futur refugi d’animals del Ripollès

18 de desembre de 2009

 
 
El president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez i el Conseller Comarcal de Medi Ambient, Àngel Ferrer, han fet una visita d’obres als terrenys on properament s’ubicarà el nou refugi d’animals del Ripollès.
alt
En aquests moments s’estan realitzant els moviments de terra per aplanar el terreny i s’espera que aquest nou equipament, que tindrà capacitat per a 60 animals, es pugui inaugurar el proper mes d’abril.

El futur refugi està situat a la finca de Baups, entre Ripoll i Campdevànol en terme municipal de Ripoll. El projecte compte amb una inversió de 120.000€ provinents del PUOSC i del DIPSALUT. L’aportació d’aquest últim es destinarà a equipar el refugi amb tot el necessari des d’un punt de vista sanitari.

Amb aquesta obra es pretén aconseguir unes instal•lacions modernes i adequades que garanteixin el benestar dels animals en unes condicions dignes.alt

El refugi comptarà amb diferents dependències, des de les dedicades a la recepció dels nous animals, a la sala de cures, magatzem o zona de quarantena per als nouvinguts fins que passin satisfactòriament la revisió vaterinària. Els animals també podran disposar d’un gran espai a l’aire lliure on poder-se exercitar.

El President de l’ens comarcal ha insistit per últim en la importància de continuar amb la tasca de sensibilització de la població per tenir una major cura dels animals respecte de  les vacunacions, els xips de localització, els abandonaments, etc.

Compartiu-ho amb: