Els 4 carrils de la carretera C-17 arribaran a Ripoll el juliol de 2011. Així ho va comunicar a la Comissió d’Infraestrucures del Ripollès, el director de l’obra de desdoblament.

25 de gener de 2010

La passada setmana va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal una nova reunió de la Comissió de Seguiment de les Infraestructures del Ripollès. En aquesta Comissió estan representades totes les forces polítiques del Consell Comarcal, tant govern com oposició. La Comissió realitza una tasca de control i seguiment de totes les obres i projectes d’infraestructures que afecten la comarca.

Cal destacar que en aquesta ocasió també va assistir a la reunió el director de l’obra de desdoblament de la carretera C-17, el qual va confirmar els terminis previstos d’execució l’obra. S’espera que el nou tram fins a Sora entri en funcionament el setembre d’aquest mateix 2010, i fins a Ripoll el juliol de l’any vinent.
 

 

Actualment ja es treballa en la perforació dels cinc nous túnels que hi haurà entre Sora i Ripoll, en un terreny de dificultosa orografia que fa que l’obra entri en una de les fases de més difícil execució.
 
Enric Pérez, president de l’ens comarcal, va manifestar la seva satisfacció per aquests terminis i va insistir en la necessitat de continuar minimitzant les afectacions al trànsit, tal i com s’ha vingut fent fins ara amb un balanç més que satisfactori, per facilitar la mobilitat tant com sigui possible.
D’altra banda, en aquesta mateixa reunió els membres de la comissió també van analitzar el Pla Comarcal de Muntanya, el Pla Nacional d’Infraestructures i l’avantprojecte del Pla Territorial de les Comarques Gironines en relació al Pacte Comarcal per a les Infraestructures del Ripollès.
Compartiu-ho amb: