Es presenten els nous tallers de musicoterapia impulsats pel Consell Comarcal i el Consorci de Benestar Social del Ripollès.

2 de febrer de 2010

 
Aquest migdia s’han presentat a la seu del Consell Comarcal els nous tallers de musicoteràpia. En aquesta presentació Enric Pérez, president de l’ens comarcal, ha anunciat la continuïtat dels tallers de musicoteràpia que es van posar en marxa l’any passat. Pérez estava acompanyat per Elisabeth Ortega, directora del Consorci de Benestar Social del Ripollès i per Mònica Bargalló, directora de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès.

 
Després dels bons resultats dels primers tallers de musicoteràpia que es van realitzar el passat 2009, el Consell Comarcal i el Consorci de Benestar Social han treballat coordinadament per poder seguir oferint aquests tallers ampliant-ne la participació.

Enguany aquests tallers estaran adreçats a col•lectius amb risc d’exclusió social i també a dones que es trobin en situacions de violència de gènere.

La música és un bon complement amb el que treballar el món de les emocions, sobretot en persones en les quals aquest treball emocional pot afavorir la superació de determinades circumstàncies de dificultat personal.

Els tallers els impartirà Mònica Bargalló, que va subratllar la importància de la música com a llenguatge universal capaç de provocar emocions i arribar fins no ho pot fer la paraula.

Compartiu-ho amb: