Presentació pública del projecte “Treball a les 4 comarques 2010”

11 de febrer de 2010

El projecte Treball a les 4 comarques al Ripollès per aquest 2010 s’ha iniciat ambla posada en marxa de dos dispositius d’inserció laboral adreçat a aturats/des de la comarca. A part d’aquestes dues accions, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) també ha subvencionat altres actuacions de desenvolupament econòmic i local, que abasten àmbits com la dinamització del comerç, la formació professionalen el sector forestal i agroalimentari, entre d’altres. L’import atorgat pel SOC és de 221.000 €.

Els responsables del projecte han fet una valoració de com ha anat el primer any de funcionament d’aquesta iniciativa que busca solucionar les mancances en el desenvolupament econòmic que hi ha a la comarca. En el còmput global, unes 270 persones s’han beneficiat de les jornades tècniques i seminaris; destaquen, però, les que han rebut formació professional i que es troben en la seva majoria en situació d’atur, un total de 48.

A part dels tècnics del projecte, a l’acte de presentació hi van assistir el Sr. Enric Pérez, President del Consell Comarcal del Ripollès, la Sra. Teresa Jordà, Alcaldessa de Ripoll, la Sra. Núria López, Alcaldessa de Campdevànol i la Sra. Carme Freixa, gerent del Consorci Ripollès Desenvolupament.

El projecte Treball a les 4 comarques és complementari al Pla d’Iniciatives de Dinamització Comarcal (IDC) i està subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Compartiu-ho amb: