Alumnes de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès visiten el conservatori de Girona

23 de març de 2010

Els alumnes de l’aula de piano de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès van visitar, el passat dissabte, el Conservatori de Girona. Aquesta ha estat una activitat d’intercanvi entre els alumnes del Conservatori i els de l’Escola de Música del Ripollès.

Durant el matí els alumnes del Ripollès van assistir a una classe magistral de clavicèmbal. Ja a la tarda van ser els alumnes de grau mig del conservatori els que ens van oferir un petit concert. També van tenir l’oportunitat d’escoltar música barroca amb flauta acompanyada per la professora de clavicèmbal del conservatori.

alt
 
Des de l’Escola de Música es valoren molt positivament aquestes activitats, ja que a més contribuir  a la formació musical dels alumnes permeten també un intercanvi enriquidor d’experiències amb alumnes  i professors d’altres escoles o, com en aquest cas, del conservatori de Girona.
Compartiu-ho amb: