Comença un nou curs per obtenir el títol de monitor/a d’espais de lleure

23 de març de 2010

El passat dissabte dia 20 de març va començar un nou curs de monitors organitzat pel Consell Comarcal del Ripollès en col•laboració amb la Secretaria General de Joventut de la Generalitat.

Aquest curs està adreçat a persones majors de 18 anys, i s’imparteix a la seu de Ripoll de l’Escola Comarcal de Música. El curs finalitzarà el proper 24 d’abril.

Aquesta iniciativa té en cada edició una gran participació. En aquesta ocasió han estat 21 persones les que s’han inscrit per obtenir aquest títol, imprescindible per poder optar a treballar amb tot el que tingui a veure a activitats juvenils amb menors, com poden ser casals d’estiu, esplais, colònies, campaments, etc.

La Fundació Pere Tarrés és l’encarregada d’impartir les sessions formatives que consten d’una part teòrica i una pràctica que els alumnes hauran de superar per obtenir el títol.

Recordem que aquest curs també s’ha realitzat en edicions anteriors en altres poblacions de la comarca com són Campdevànol, Camprodon o Sant Joan de els Abadesses. D’aquesta manera des de l’any 2006 fins ara han pres part en aquests cursos un total de 170 persones d’arreu del Ripollès.

La voluntat del Consell Comarcal es seguir oferint en el futur més cursos que facilitin l’obtenció d’aquesta titulació que fins ara ha tingut molta demanda entre la població.

Compartiu-ho amb: