Alumnes de l’escola Tomàs Raguer, de Ripoll, visiten el Consell Comarcal

29 d'abril de 2010

Ahir dimecres alumnes de 4rt de primària de l’escola Tomàs Raguer de Ripoll van realitzar una visita a la seu del Consell Comarcal. Els alumnes van ser rebuts per Enric Pérez, president de l’ens comarcal, que els va explicar el significat del Consell Comarcal i els serveis que presta tant als ciutadans com als ajuntaments dels municipis més petits de la comarca. El president també va respondre un gran nombre de qüestions que els alumnes van demanar en relació al funcionament i organització del consell comarcal.

 alt

La visita va continuar amb un recorregut per l’edifici del Consell Comarcal on els alumnes van poder conèixer l’espai on tenen lloc les sessions plenàries del Consell entre d’altres on es dur a terme l’activitat política de l ‘ens. El recorregut va concloure amb una visita a les dependències des de les quals es realitzen els serveis que presta el Consell Comarcal del Ripollès.

Compartiu-ho amb: