Els alumnes de l’Aula d’Hostaleria aprenen a gestionar els residus

29 d'abril de 2010

El dilluns passat, el conseller comarcal de Medi Ambient, Àngel Ferrer, va dur a terme una xerrada davant d’una quarantena d’alumnes de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès per explicar la importància de realitzar una bona gestió dels residus i subproductes.

El conseller comarcal va utilitzar un power point per explicar als alumnes la necessitat de fer una bona recollida d’olis usats, utilitzant per exemple l’embut que recentment  ha repartit el Consell Comarcal i que va ser repartit també entre els alumnes. El treball en una cuina genera, a banda d’olis, moltes restes orgàniques que degudament reciclades poden ser reutilitzades en forma d’adob. Ferrer també va repartir uns imans que expliquen els subproductes que poden anar al contenidor de matèria orgànica.
 
 
alt

 

Els alumnes van participar en la xerrada demanant al conseller tots els dubtes que tenien sobre temes de reciclatge en un entorn pedagògic i formatiu. Aquesta és una acció emmarcada en la tasca de conscienciació de la població sobre els beneficis mediambientals que suposa fer un adequat reciclatge dels residus.
Compartiu-ho amb: