Torna el bus de les festes majors del Ripollès

4 de maig de 2010

Un any més torna el bus de les festes majors del Ripollès. Aquest és un servei plenament consolidat i utilitzat, sobretot pel jovent del Ripollès, per desplaçar-se a les festes majors dels pobles de la comarca de forma còmoda, segura i totalment gratuïta. Enguany s’ha procurat dotar el servei de personal de seguretat per tal que vetlli pel bon desenvolupament dels diferents recorreguts i faci una tasca de control dels usuaris.

Recordem que per poder pujar al bus és imprescindible disposar del carnet d’usuari. Aquest es pot obtenir  adreçant-se al Servei de jJvenut situat a la seu del Consell Comarcal. Els usuaris que conservin el carnet de l’any 2009 han de saber que aquest serà vàlid en l’edició d’enguany sempre que es trobi en un estat de conservació acceptable.

També cal tenir en compte que tots aquells usuaris que siguin menors d’edat necessitaran l’autorització escrita del pare, mare o tutor per poder obtenir el carnet d’usuari.

El calendari amb els dies i horaris del bus els trobareu als ajuntaments de la comarca i també als centres cívics de Campdevànol i Sant Joan de les Abadesses, així com al Consell Comarcal. També podeu consultar la pàgina www.joventut.es.cat o bé clicar aquí.

EL bus s’estrena els dies 7 i 8 de maig amb la festa major de Ripoll.

A continuació trobareu les dates i els municipis on es realitzarà el servei:

MUNICIPI

DATES

Ripoll

7 i 8 de maig

Camprodon

19 de juny

Queralbs

24 juliol

Pardines

31 de juliol

Campelles

7 d’agost

Ribes de Freser

14 agost

Planoles

21 agost

Vallfogona de Ripollès

28 agost

Gombrèn

4 setembre

Sant Pau de Segúries

3 setembre

Sant Joan de les Abadesses

11 setembre

Campdevànol

18 setembre

 

Compartiu-ho amb: