Es presenta la Ruta de la Transhumància a la Catalunya Nord

8 de juny de 2010

El dimecres 9 de juny Perpinyà acollirà l’acte de presentació formal de la Ruta de la Transhumància, que comptarà amb representació institucional del Consell Comarcal del Ripollès i el Consorci Ripollès Desenvolupament.

La Ruta de la Transhumància és una de les accions desenvolupades en el marc de la iniciativa comunitària Interreg IIIA anomenada “Del Puigmal al Canigó”, que ha dut a terme el Consell Comarcal del Ripollès, amb els socis francesos del Consell General dels Pirineus Orientals, la Regió de Llenguadoc i el Rosselló i la zona del Canigó.

L’acte de presentació consisitirà en una presentació formal tant a nivell polític com tècnic de l’itinerari i es parlarà de la col·laboració que es va establir per desenvolupar el projecte transfronterer, que al nostre territori és promogut turísticament pel Consorci Ripollès Desenvolupament.

Consulteu la invitació a l’acte aquí.

Més informació: Es presenta la guia “La Ruta de la Transhumància en BTT”

Compartiu-ho amb: