La tècnica de consum del Consell premiada per la Generalitat

8 de juny de 2010

altL’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya ha premiat la tècnica de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor (OCIC) del Consell Comarcal, Sandra Castillo, per un treball d’investigació realitzat en el marc d’un curs de l’Escola del Consum de Catalunya.

L’1 de juny passat es va cloure el 20è Curs d’Assitents Tècnics en Consum (ATC) de l’Escola de Consum de Catalunya. Un curs en què hi ha participat 38 professionals del món del consum provinents de diferents organismes, principalment, tècnics de les associacions de consumidors, com és el cas de Castillo. Els alumnes van haver de realitzar un treball final i el mateix 1 de juny es va fer el repartiment de premis.
 
alt
Participants del curs
La tècnica de l’OCIC, Sandra Castillo, va rebre el primer premi de la categoria d’investigació per un treball que analitza com publicistes i fabricants treballen per arribar a un dels col·lectius especialment protegits per la normativa de consum: la gent gran. Un document, que porta per títol “I tú, em protegeixes?“, que mostra els paranys i convida a la reflexió a tots els organismes de consum per tal de buscar la manera de protegir aquest col·lectiu.

El curs d’Assitents Tècnics de Consum ha durat 172 hores i s’ha dividit en mòduls on s’ha tractat amb profunditat tota la temàtica de consum, com ara la qüestió normativa, la regulació de les garanties, la inspecció o el procediment sancionador, entre d’altres. Una formació que ha servit per complementar els coneixements de la tècnica de l’Oficina d’Informació al Consumidor del Consell Comarcal (OCIC). Més informació de l’OCIC aquí.

 

Compartiu-ho amb: