El president del Consell desmenteix una notícia publicada sobre els sous dels polítics que treballen per la institució

28 de juny de 2010

En referència a la notícia publicada al diari El Punt del dimecres 23 de juny de 2010, en què es detallaven els sous dels polítics dels consells comarcals i els ajuntaments de les comarques gironines, i vist que hi ha hagut una informació errònia pel que fa al Consell Comarcal del Ripollès que ha causat difamació i prejudicis contra alguns consellers comarcals que treballen per la institució, el president del Consell Comarcal del Ripollès fa el següent aclariment:


“Que la informació donada és errònia, ja que al Consell Comarcal del Ripollès només cobren un sou brut anual per la seva dedicació, el president (38.108,69 euros) i la vicepresidenta primera (23.338,88 euros), i no la resta de consellers comarcals que tenen alguna vicepresidència com publica l’article citat.

Que prou delicada és la nostra tasca en un moment de crisi econòmica com el que estem patint, com perquè informacions errònies ajudin a refermar posicions contràries a les persones que ens dediquem a la cosa pública.

Que esperem que una rectificació del diari El Punt, però també una difusió a la resta de mitjans que tenen presència a la nostra comarca, ajudin a donar la informació correcta i a desfer el greuge causat als consellers comarcals Montserrat Tallant i Descamps, Josep Rossell i Comellas, Àngel Ferrer i Mora i Marc Navarro i Moya.

Enric Pérez i Casas
President del Consell Comarcal del Ripollès”

 

Compartiu-ho amb: