TVR emet el 19×19 del mes de juny

28 de juny de 2010

El dimarts 29 de juny, Televisió del Ripollès emetrà el 19×19 (programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès), corresponent al mes de juny amb una conversa amb el president del Consell, una entrevista amb la directora de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès i una prèvia de la 6a edició de la Diada del Ripollès, com a principals continguts.

El contingut del programa és el següent:

– Repàs de l’actualitat amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez. Temes: 3a edició del Pla d’Iniciatives de Dinamització Comarcal, aprovació del POUP de la Vall de Ribes, participació del Ripollès en unes jornades sobre biomassa a Cazorla, creació del Consell Dinamitzador d’Itinerànnia i promoció de la Ruta de la Transhumància.

– Entrevista amb la directora de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès, Mònica Bargalló, sobre les activitats musicals d’estiu.

– Prèvia sobre la 6a edició de la Diada del Ripollès, que es farà l’11 de juliol a Campdevànol, amb l’alcaldessa de la població, Núria López.

Dies i hores d’emissió:
. Dimarts: 21.30h
. Dimecres: 15.30h
. Dissabte: 21.30h

 

Compartiu-ho amb: