2a edició del curs d’interpretació de Haydn

29 de juny de 2010

altAquest cap de setmana es durà a terme la segona edició del curs d’interpretació pianística de l’obra del compositor austríac Franz Joseph Haydn. L’organitza l’Escola Comarcal de Música del Ripollès i l’imparteix el professor de piano de l’escola Miquel Jorba.

El preu del curs és de 27 euros i tindrà lloc a la seu de l’Escola a Ripoll els dies 3 i 4 de juliol.

Jorba va fer els seus estudis de Grau Mig i Superior a l’Acadèmia “Ars Nova” de Barcelona i els va completar amb estudis a Viena (Àustria) i Blonay (Suïssa). Al llarg d’una dilatada trajectòria com a professor i intèrpret, ha rebut diverses distincions com el diploma d’honor i el premi especial del jurat al millor intèrpret espanyol en el Concurs Internacional d’Execució Musical Maria Canals de Barcelona (1989).

 

Compartiu-ho amb: