Ja és al carrer un nou número de l’InfoJove

1 de juliol de 2010

altJa és al carrer un nou número de l’InfoJove Ripollès, la revista adreçada al jovent de la comarca, editada des del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès. Els 3.000 exemplars que s’han editat ja es van començar a repartir a principis de juny entre els centres d’educació secundària, punts d’informació juvenils, els centres cívics i els ajuntaments, entre d’altres.


Aquesta tercera edició de la publicació, que té una periodicitat trimestral, conté una presentació inicial a càrrec del nou conseller comarcal de Joventut, Joan Álvarez i Pujol, que destaca l’important paper que tenen els joves en un territori com el nostre i els anima a participar i a expressar les seves opinions a través dels canals posats a disposició pels tècnics de joventut de la comarca. L’InfoJove del mes de juny també repassa temes de formació, de lleure, d’esports i, fins i tot, d’habitatge amb la publicació d’ofertes de la Borsa de Lloguer Comarcal d’Habitatge.
alt

Cal destacar també la possibilitat de retallar una targeta on consten els contactes dels tècnics que treballen en matèria de joventut a la comarca per tal que el jove la tingui sempre a mà i conegui les persones amb qui pot demanar informació sobre, habitatge, esport, sexualitat, treball, lleure, educació, salut, etc.

La publicació també es pot trobar en format electrònic a la pàgina web del Servei de joventut http://joventut.es.cat.
Compartiu-ho amb: