Es lliuren els certificats d’assistència al primer curs de ‘Llengua de signes catalana’

2 de juliol de 2010

altEl dijous 1 de juliol a la tada, Enric Pérez, com a president del Consorci de Benestar Social del Ripollès i, Ricardo Díaz, president de l’Agrupació de les Persones Sordes del Ripollès, van fer entrega dels certificats d’assistència als 18 participants al curs Llengua de signes catalana, organitzat per primera vegada per ambdues entitats.

 
El curs, adreçat a professionals, tenia l’objectiu d’introduir d’una manera bàsica la llengua de signes catalana a persones que treballen donant un servei de cara al públic (com poden ser empleats públics, del sector d’assistència sanitària, bombers o mossos d’esquadra) per així poder garantir una atenció amb igualtat a les persones sordes. La valoració del curs, que va durar 30 hores i va ser impartit per Francisca Pulgarín, ha estat tan positiva que ja s’està pensant a organitzar una segona edició.
alt


alt

Compartiu-ho amb: