Campdevànol acull la diada del Ripollès més popular

7 de juliol de 2010

altDesprés de passar per Ripoll, Campelles, Sant Joan de les Abadesses, Llanars i Toses, la diada del Ripollès es celebra enguany a Càmpdevànol. Serà el proper diumenge 11 de juliol.


Segons els organitzadors (Consell Comarcal del Ripollès i Ajuntament de Campdevànol), aquesta diada s’ha intentat fer més popular que mai amb una programació d’actes pensada per a tots els públics i que es desenvoluparan en diferents espais, carres i places de la població:
Els actes que es duran a terme en la 6a edició de la diada són els següents:
alt12.00h  Acte institucional al Centre Cívic La Confiança

16.00h  Joc Cultural de la Comarca a la Biblioteca Municipal

17.00h Cercavila amb els gegants i grallers. Concentració a la plaça Clavé i arribada a la plaça de la Dansa. A continuació, animació infantil i festa de l’escuma a la plaça de la Dansa.

19.00h  Presentació del CD de sardanes “L’Encís del Ripollès”, un recull de sardanes de cada poble de la comarca fet per les agrupacions sardanistes del Ripollès.

A continuació, audició de sardanes amb la cobla La Blanes a la plaça de la Sardana amb la interpretació de tres peces del disc compacte presentat.
Entremig hi haurà el lliurament de premis dels guanyadors del Joc Cultural de la Comarca.

20.00h Berenar popular i cloenda de la diada a la plaça de la Sardana.


Tota la comarca del Ripollès està convidada a gaudir d’aquesta jornada festiva que aposta per la cohesió comarcal i per la millor coneixença dels uns i dels altres.

Cartell de la 6a Diada del Ripollès

Compartiu-ho amb: