El Consell aposta per una comarca ‘lliure de bosses’

7 de juliol de 2010

altEl Consell Comarcal del Ripollès està adherit, des del 2008, a la campanya Catalunya lliure de bosses i, un any més, en motiu del Dia internacional lliure de bosses (3 de juliol), fa campanya de sensibilització entre la població.


 

alt
I tu? Encara utilitzes bosses de plàstic per posar les teves compres? Doncs sàpigues que menys és més: MENYS bosses de plàstic és MÉS respecte pel medi ambient, MÉS responsabilitat a l’hora de generar residus i de fer despesa energètica i MÉS conservació de l’entorn i la salut.

Recorda que per les teves compres pots utilitzar bosses reutilitzables de roba i biodegradables, una cabàs o un carret.
 

TOT DEPÈN DE TU! DEIXA LA BOSSA DE PLÀSTIC I APOSTA PEL MEDI AMBIENT!

alt    alt    

 
Compartiu-ho amb: