Nadal signa el conveni de millora del transport de viatgers i anuncia l’obertura dels quatres carrils fins a Sora per l’agost

8 de juliol de 2010

altEl conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha anunciat que els quatre carrils de la C-17 fins a Sora ja seran operatius durant aquest estiu. A principis d’agost els de baixada a Barcelona i, uns dies més tard, els de pujada al Ripollès. Ho ha anunciat aquest dijous al matí durant la signatura del conveni per a la millora del transport de viatgers al Ripollès amb el president del Consell, Enric Pérez.

El document signat defineix les actuacions a dur a terme durant l’any 2010 per tal de millorar la xarxa de transport públic de viatgers a la comarca, bàsicament de nuclis petits cap a poblacions properes més grans, com a reforç per on no hi ha transport regular o on és insuficient. Segons Pérez, “uns serveis molt necessaris en una comarca amb nuclis petits i amb una població molt nombrosa de gent gran que vol desplaçar-se”.
 
alt
En concret, es presten els següents serveis de reforç: Vall de Ribes, Setcases-Camprodon, Vallfogona-Ripoll, Sant Joan de les Abadesses-Ogassa i Camprodon-Molló, mentre que hi ha en previsió la línia Ripoll-Vallter 2000 per quan n’hi hagi demanda.

Per dur a terme aquestes actuacions, el DPTOP aportarà 233.400 euros durant aquest any, un senyal, segons Nadal “del treball de la Generalitat de Catalunya per les millores més locals, al costat del treball en grans infraestructures”.

Compartiu-ho amb: