Concurs de logo i samarreta 2010 de l’Enkomarca’t

13 de juliol de 2010

Si tens entre 16 i 29 anys, t’agrada el disseny i t’impliques en activitats que són del teu interès, no ho dubtis i participa en el concurs del logotip i de la samarreta del 2010 de l’Enkomarca’t, el nom de la festa del jovent del Ripollès que aquest any celebrarà la primera edició a Sant Joan de les Abadesses.


El proper 2 d’octubre Sant Joan de les Abadesses acollirà la primera edició de l’Enkomarca’t, una diada dedicada als joves del Ripollès. Seran 24 hores pensades i organitzades pels mateixos joves en què hi haurà esports, tallers, música, gimcana, videojocs i altres activitats que busquen fomentar la coneixença i la interrelació entre els participants.
La data, el municipi i les activitats que s’hi celebraran han estat escollides pels mateixos protagonistes de la jornada en el marc de la Taula de Joves del Ripollès, coordinada pel Servei de Joventut del Consell Comarcal. De les trobades periòdiques i itinerants d’aquesta taula, formada per joves dels diversos municipis del Ripollès i creada l’octubre del 2009, també ha sorgit la idea de fer un concurs del logotip de la diada i de la samarreta que es lluirà en aquesta primera edició del 2010. D’aquesta manera es vol fomentar la participació dels joves en aquesta iniciativa que s’espera que es consolidi amb els anys al calendari ripollès.

En el concurs hi poden participar nois i noies d’entre 16 i 29 anys, que tindran com a data límit per presentar les propostes el 12 d’agost de 2010 i que optaran a un premi de 150 euros. Un jurat escollirà l’obra guanyadora, que es donarà a conèixer el dia 13 d’agost, mentre que el premi s’entregarà el dia de la presentació de l’Enkomarca’t.
 
alt 

Les bases del concurs es poden trobar a la pàgina web del Servei de Joventut o a continuació: bases del concurs.

Descarrega’t el cartell del concurs.

 

Compartiu-ho amb: