TVR emet el ’19×19′ de juliol

27 de juliol de 2010

Avui, dimarts 27 de juliol, Televisió del Ripollès emet el programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès, el 19×19, corresponent al mes de juliol. És l’últim d’aquest curs polític, que s’iniciava el setembre de 2009, i és per això que, entre d’altres continguts, hi haurà un balanç per part del president del Consell Comarcal, Enric Pérez. Podeu veure el programa aquí.

Els continguts del programa són els següents:

. Repàs de l’actualitat amb Enric Pérez, president del Consell Comarcal del Ripollès: presentació oficial del Consorci de Benestar Social del Ripollès, signatura del conveni de manteniment de lleres amb l’Agència Catalana de l’Aigua, signatura del conveni de millora del servei de transport públic de viatgers al Ripollès amb el conseller de PTOP i balanç del curs polític 2009-2010.

. Entrevista amb el conseller comarcal de Joventut, Joan Álvarez: Enkomarca’t i concurs de logo i samarreta, nous cursos de monitor de lleure i director, InfoJove, Punts d’Informació i Dinamització als Centres de Secundària (PIDCES) i Bus de les Festes.

. Cua d’imatges de la 6a Diada del Ripollès, que va tenir lloc l’11 de juliol passat a Campdevànol.

Dies i hores d’emissió:
. Dimarts: 21.30h
. Dimecres: 15.30h
. Dissabte: 21.30h

 

Compartiu-ho amb: