El Servei de Joventut organitza activitats d’estiu pels joves de la vall de Ribes

30 de juliol de 2010

Sota el nom d’Estiu Jove, el Servei de Joventut de Ribes de Freser i la vall del Freser, coordinat des del Consell Comarcal del Ripollès, ha agrupat una sèrie d’activitats per satisfer la demanda de lleure dels joves de la vall.

Els tècnics de joventut i els ajuntaments de Ribes de Freser, Pardines, Planoles, Campelles, Toses i Queralbs, han fet un treball conjunt per engegar una iniciativa que s’espera que es consolidi amb els anys i que pugui omplir d’activitats tots els pobles de la vall. De moment, aquest primer any s’oferiran les activitats que es poden veure al cartell:

alt 

Es tracta d’omplir un buit que existia als pobles de la vall i que han fet notar els mateixos joves als tècnics de Joventut en el marc del PIDCES, el Punt d’Informació i Dinamització dels Centres d’Educació Secundària que, cada quinze dies, ha portat un tècnic de Joventut al SES Joan Triadú per informar i escoltar la veu dels joves. És aquí on els joves de primer fins a quart d’ESO han formulat les seves demandes de lleure, que s’espera que es puguin ampliar de cara a propers anys i que serveixin per mancomunar recursos i establir vincles entre els diferents municipis.

Les inscripcions es poden fer a tots els ajuntaments de la vall de Ribes o al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (972 70 32 11 o joventut@ripolles.cat, adreçant-se a l’Inga o a l’Eudald).

 
Compartiu-ho amb: