Pérez reclama millores a la N-260 entre Sant Joan i Olot

7 de setembre de 2010

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, ha adreçat una carta al subdelegat del Govern a Girona, Francesc Francisco-Busquets, per reclamar una actuació de millora i manteniment del ferm de la N-260 entre Sant Joan de les Abadesses i Olot, especialment a partir de la sortida del túnel de Collabós.


Després d’haver manifestat el mal estat d’aquest tram diverses vegades al responsable de carreteres de l’estat a Girona, Jorge Verdú, el president del Consell ha decidit adreçar-se directament al subdelegat del Govern per reclamar una resposta ràpida i efectiva per als usuaris d’aquesta via.

Pérez creu que s’hauria de dur a terme una millora abans que arribi l’hivern “perquè el mal temps podria agreujar encara més l’estat d’aquest vial, que actualment ja suposa un greuge per la seguretat dels vehicles que hi passen”.

Des del Consell Comarcal s’espera rebre resposta sobre si hi ha prevista o no alguna actuació de millora de la carretera.

Compartiu-ho amb: