L’Escola Comarcal de Música, amb inscripcions encara obertes, inicia un nou curs

9 de setembre de 2010

altAquest dilluns 6 de setembre uns 200 alumnes van començar les classes a l’Escola Comarcal de Música del Ripollès, amb seus a Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Campdevànol, Camprodon i Planoles. Tot i així, el període de matrícula a les classes d’instruments i llenguatge musical del curs 2010-2011 resta obert perquè encara hi ha places disponibles.


Un any més l’escola ofereix de manera gratuïta el primer curs d’iniciació musical als nens de P5, fet que respon a la importància que el centre dóna a la formació musical per a l’educació i desenvolupament dels més petits.
 
Enguany s’ofereixen classes per aprendre a tocar fins a 13 instruments: l’acordió diatònic, l’acordió cromàtic, el baix elèctric, la flauta travessera, la guitarra elèctrica, el clarinet, el saxofon, la guitarra, la bateria, el piano, el violí, el violoncel i el contrabaix. També es poden cursar classes de llenguatge musical (inicial, grau elemental, grau professional i adults), de cant, de grups instrumentals, tallers (de gralla, de balls tradicionals, de djembe, etc.).

Els interessats es poden adreçar l’escola més propera, trucar al 972 700 638 (dimarts de 16 a 20h i dijous de 10 a 14h i de 16 a 20h) o enviar un correu a escolamusica@ripolles.cat.

Més informació sobre preus i classes del curs 2010-2011

Compartiu-ho amb: