Carreteres respon al Consell que ja preveu una millora del ferm de la N-260

15 de setembre de 2010

La redacció del projecte per l’obra de manteniment del ferm de la N-260 entre Sant Joan de les Abadesses i Olot estarà a punt a finals de setembre. L’està fent la Unitat de Carreteres de Girona i, un cop enllestit, es farà arribar a la Direcció General corresponent per tal que es segueixin els tràmits per a la seva execució.


Ho ha dit per escrit el subdelegat del Govern a Girona, Francesc Francisco-Busquets Palahí, en resposta a la carta enviada la setmana passada pel president del Consell Comarcal del Ripollès, en què es reclamava una millora del ferm de la N-260 entre Sant Joan de les Abadesses i Olot, especialment a partir de la sortida del túnel de Collabós.

Enric Pérez va manifestar a Francisco-Busquets la necessitat de dur a terme aquesta millora abans que arribi l’hivern perquè el mal temps podria agreujar encara més l’estat d’un vial que actualment ja suposa un greuge per la seguretat dels vehicles que hi passen.

La resposta del subdelegat del Govern no s’ha fet esperar i ha arribat poc menys d’una setmana després d’haver-se expressat la queixa des del Consell Comarcal. Francisco-Busquets assegura que farà el seguiment del projecte i que mirarà de donar-hi pressa.
Compartiu-ho amb: