Nova edició del 19×19, programa informatiu del Consell

28 de setembre de 2010

Aquest dimarts al vespre Televisió del Ripollès emet el 19×19, programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès, del mes de setembre, gravat en major part al Refugi d’Animals del Ripollès. Podeu veure el programa aquí.

Els continguts del programa són els següents:

– Entrevista amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, des del Refugi d’Animals del Ripollès. Repàs d’actualitat: importància de la posada en marxa del refugi, inici del nou curs escolar i el transport escolar, nou servei de trens semidirectes Bcn-Vic-Ripoll-Puigcerdà i petició de millora del ferm de la N-260 entre Sant Joan de les Abadesses i Olot.

– Entrevista amb el conseller comarcal de Medi Ambient, Àngel Ferrer, sobre el Refugi d’Animals del Ripollès. Visita de la instal·lació.

– Prèvia sobre l’Enkomarca’t, la primera festa del jovent del Ripollès, amb els tècnics de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.


Dies i hores d’emissió:

Avui dimarts a les 21.30h
Dimecres a les 15.30h
Dissabte a les 21.30h

Compartiu-ho amb: