Les polítiques per als joves i el seu arrelament, a debat

30 de setembre de 2010

altEl proper dissabte 2 d’octubre, en el marc de l’Enkomarca’t, la festa del jovent del Ripollès que tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses, es farà una xerrada-debat sobre les polítiques de joventut en municipis petits, l’arrelament dels joves en el territori i el paper del Regidor de Joventut.

La jornada tindrà lloc a l’Auditori del Palmàs a les 11 del matí i ja han confirmat l’assistència alguns regidors i alcaldes de la comarca, tot i que l’acte està obert a tot tipus de públic. Els objectius són donar a conèixer diverses experiències per tal de millorar l’arrelament dels joves en el territori i fer visible la importància de les polítiques de joventut en els municipis petits i el paper del Regidor de joventut. Hi intervindran l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué; el conseller comarcal de Joventut, Joan Álvarez; la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Maria Puig; un representant de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols que explicarà l’experiència de les Brigades joves de voluntariat del municipi; l’alcaldessa de Vallfogona de Ripollès, Maria Carme Freixa i el president del Consell Comarcal del Ripollès i regidor de Joventut de l’Ajuntament de Ripoll, Enric Pérez.
La jornada, que tindrà una part explicativa i una part final de debat, té una durada prevista d’una hora i mitja i s’espera que hi participin persones interessades en les polítiques de joventut.

Recordem que tots els detalls del programa de l’Enkomarca’t, així com els horaris dels busos gratuïts que portaran els joves des de diferents punts de la comarca fins a Sant Joan, es poden consultar a la pàgina web del Servei de Joventut del Consell Comarcal: http://joventut.es.cat.

Compartiu-ho amb: