Bona participació al primer Enkomarca’t

4 d'octubre de 2010

altLa primera festa del jovent del Ripollès, l’Enkomarca’t, ha estat qualificada d’èxit pels seus organitzadors, que ja pensen en la consolidació de la diada en el calendari anual. Sant Joan de les Abadesses es va omplir de joves que van participar a les activitats, al sopar de jovent i, sobretot, al concert de la nit.

Les activitats programades durant la jornada van aconseguir una bona participació: 10 persones al taller d’anellament i itinerari ornitològic, sis equips al torneig de bàsquet, sis més al torneig de futbol, 10 persones al taller de fotografia, molts joves a la concentració d’skate, bona participació a les activitats d’aventura, etc. Només va caldre susprendre el torneig Pro-Evolution Soccer per manca de participants.
alt
El sopar de jovent va ser el que va comptar amb més gent, fins a 150 comensals, que van acabar la festa amb el concert de cinc grups ripollesos i 8 dj’s.
 
alt    alt
 
Des del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès estan satisfets per com es va desenvolupar la jornada i per la implicació dels joves que es va aconseguir i s’aposta per continuar celebrant anualment la festa pels diferents municipis de la comarca.

Veure galeria de fotos
Compartiu-ho amb: