Els veïns del Ripollès ja disposen d’una nova gasolinera amb servei nocturn

4 d'octubre de 2010

altA partir d’aquest mes el Ripollès disposa d’una segona gasolinera que ofereix servei durant la nit (fins ara només ho feia la de Molló). Es tracta de l’estació de servei Petrocat, ubicada al polígon Industrial Pintors de Ripoll. D’aquesta manera s’acabarà amb el dèficit manifestat per diferents alcaldes i alcaldesses en el Consell d’Alcaldes del Ripollès del mes de juny.


La posada en funcionament del nou servei l’ha comunicat per carta el director general de Petrocat, Joan Ramírez, al president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, que després de la queixa expressada en el Consell d’Alcaldes del Ripollès del juny passat va iniciar les gestions pertinents per mirar de solucionar la manca d’aquest servei nocturn.
Ramírez destaca el compromís amb els clients de la comarca per oferir un servei de subministrament continuat i la inversió feta per poder-lo dur a terme. La benzinera ha renovat el sistema informàtic i ha inclòs una terminal d’autoservei desatès perquè els veïns de Ripoll i comarca tinguin servei de proveïment de carburant les 24 hores, a través de pagament amb les targetes bancàries habituals i amb la incorporació d’un protocol EMV (amb xip) per oferir la màxima seguretat.
 
El director general de Pectrocat també aprofita per informar que properament es modificarà l’actual sistema d’il·luminació de la gasolinera incorporant la tecnologia led, que comporta un menor consum energètic i una reducció de les emissions de CO2 a l’atmosfera, essent més respectuós amb el medi ambient.
Amb l’obertura d’aquest nou servei es podrà donar cobertura nocturna sobretot als veïns del Baix Ripollès o la Vall de Ribes, que fins ara tenien l’opció més propera o a Molló, tocant a Coll d’Ares, o a Sant Quirze de Besora.

 

Compartiu-ho amb: