La institució pública més 2.0

6 d'octubre de 2010

altEl Consell Comarcal del Ripollès ja disposa de pàgina pròpia al Facebook i  s’ha donat d’alta al Twitter. És la primera institució pública del Ripollès que s’incorpora en aquest darrer canal. Amb aquesta acció el Consell espera poder arribar directament als usuaris d’ambdues xarxes socials, fomentant la participació i la interacció. L’accés es pot fer a través de la pàgina d’inici del web del consell www.es.cat.

L’Enciclopèdia Catalana defineix el web 2.0 com el nom amb què es coneix la tendència actual de la informació publicada mitjançant webs a internet que utilitza eines de col·laboració, interacció i relació entre els usuaris que permeten una informació molt més dinàmica. És el resultat de l’evolució de les aplicacions tradicionals cap a aplicacions web enfocades cap a l’usuari final.

A partir d’aquest mes d’octubre, la pàgina web del Consell passa a ser més que mai un web 2.0.

 

Compartiu-ho amb: