19×19, programa informatiu del CCR

7 d'octubre de 2010

19×19, EL PROGRAMA INFORMATIU DEL CONSELL COMARCAL DEL RIPOLLÈS
El Consell Comarcal del Ripollès compta amb un espai propi mensual a Televisió del Ripollès, el 19×19*. Es tracta d'un programa de 25 minuts de durada que repassa l'actualitat del Consell Comarcal del Ripollès.

La producció i els guions del programa van a càrrec del Servei de Comunicació del Consell Comarcal del Ripollès, mentre que Televisió del Ripollès fa la presentació, la gravació i l'edició. El 19×19 s'emet l'últim dilluns de cada mes a les 20.30h i es repeteix dimarts a les 17.00h i dissabte a les 17.30h.
 

 
Es poden veure els programes en línia des de la pàgina web de Televisió del Ripollès a la carta

* El nom de 19×19 s'explica perquè al Consell Comarcal del Ripollès hi ha 19 consellers comarcals que treballen pels 19 municipis que formen la comarca.

Compartiu-ho amb: