Gairebé 275.000 euros per Joventut al Ripollès

13 d'octubre de 2010

La Secretaria de Joventut ha donat a conèixer les subvencions que ha atorgat als municipis de la comarca per desenvolupar els respectius plans de joventut durant l’anualitat 2010-2011. S’han atorgat 199.034 euros per a concepte de projectes (ja siguin d’activitats, de dinamització o per finançar els tècnics) i 75.281 euros per a projectes d’inversions en béns i immobles, és a dir, un total de 274.315 euros.

Pel que fa als projectes, demanats per 18 ajuntaments del Ripollès (tots menys el de Les Llosses), s’havia demanat una quantitat total de 314.617,96 euros, dels quals la Secretaria de Joventut finançarà un 63% (els 199.034 euros). Pel que fa als projectes d’inversions en béns i immobles, sol·licitats pels ajuntaments de Campdevànol (per l’escorxador), Ripoll (pel casal de joves i locals d’assaig), Sant Pau de Segúries (per la llar del jovent) i Vallfogona de Ripollès (per l’edifici Solà i Cortal Fase IV), la quantitat total demanada era de 116.399 euros, dels quals Joventut finançarà un 64 % (els 75.281 €).

Segons Joan Álvarez, conseller comarcal de Joventut, “és una bona notícia que la Secretaria de Joventut, amb la conjuntura actual de crisi, hagi atorgat aquest mes d’octubre pels plans locals de joventut de la comarca, en diferents conceptes, més de  270.000 euros. Perquè d’alguna manera es veu recompensada la feina que s’està fent des del territori per part de les diferents administracions, tècnics de joventut i joves de la comarca”.
 
Consulteu aquí el quadre de dades amb el sol·licitat per cada ajuntament i amb la quantitat atorgada per la Secretaria de Joventut.
 
Compartiu-ho amb: