El PUOSC finançarà tres projectes comarcals

22 d'octubre de 2010

El Departament de Governació ha fet públiques les subvencions que, de cara al 2011, donarà a ajuntaments i institucions comarcals del Ripollès a través del Pla Únic d'Obres i Serveis per dur a terme un total de 25 projectes. La comarca rebrà uns 3,4 milions d'euros, 370.000 dels quals aniran al Consell Comarcal del Ripollès per finançar tres projectes: la reforma del Centre Formatiu del Ripollès, la millora del camí de Puigcercós (Les Llosses) i la senyalització d'el Camí al seu pas per la comarca.

 

Per la reforma del Centre Formatiu del Ripollès el Consell rebrà 204.000,63 euros d'una inversió global de 214.737,51. Aquest és un dels projectes més importants que durà a terme l'ens comarcal, que s'espera que comenci aquesta tardor i que estigui enllestit a principis de 2011. Consisteix a adequar la tercera planta de l'edifici Modest Sayós, al costat de l'escola dels Salesians, a Ripoll, per portar-hi el Centre d'Autoformació i l'Escola Oficial d'Idiomes. Actualment la segona planta de l'edifici ja acull l'Escola Comarcal de Música. D'aquesta manera, tots aquests serveis educatius d'abast comarcal estaran en un mateix edifici que, a més, s'escalfarà a través d'una caldera de biomassa.

Els dos altres projectes que executarà el Consell Comarcal amb finançament del PUOSC seran la pavimentació i millora del camí cobert de Puigcercós, en terme municipal de Les Llosses, amb 119.750 euros dels 205.000 que costarà en total, i la senyalització de l'itinerari del Camí al seu pas pel Ripollès, que rebrà un finançament de 47.500 euros d'un total de 50.000.

 

 

Compartiu-ho amb: