El 19×19 del mes d’octubre

26 d'octubre de 2010

Les subvencions del PUOSC del 2011, com serà el Centre Formatiu del Ripollès, què és i què fa l'Assocació Leader Ripollès Ges Bisaura i la propera emissió d'unes càpsules informatives sobre els serveis que presta el Consell Comarcal a pobles i persones, són alguns dels continguts que es podran veure al 19×19 del mes d'octubre. El programa s'emet aquesta dimarts al vespre, a les 21.30h, per Televisió del Ripollès.

Els contiguts del programa són els següents:

– Repàs de l’actualitat amb el president del CCR, Enric Pérez, des de la 3a planta de l’edifici Modest Sayós de Ripoll, on anirà part del Centre Formatiu del Ripollès (l’Escola Oficial d’Idiomes i el Centre d’Autoformació). Temes: subvencions del PUOSC 2011, actualitat relacionada amb el Leader (creació d’un Punt d’infoenergia al Ripollès i d’una aula de ramaders), presentació dels Plans d’Igualtat de 10 ajuntaments de la comarca i nou servei de benzinera nocturna a Ripoll.

– Entrevista amb el gerent i dues tècniques de l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura des del Consorci Ripollès Desenvolupament, on tenen la seu: ens expliquen què és i què fa aquesta associació.

– Informació prèvia sobre la gravació i posterior emissió d’unes càpsules informatives sobre els diferents serveis del CCR que es començaran a emetre a partir del novembre per Televisió del Ripollès, abans de cada edició del Comarca Informatiu (3 cops al dia).

 

Dies i hores d’emissió:

Avui a les 21.30h

Dimecres a les 15.30h

Dissabte a les 21.30h

 

Properament penjarem l’enllaç del programa a l’apartat del 19×19 de la pàgina web del Consell.

Compartiu-ho amb: