Presentació del Pla estratègic de la biomassa al Ripollès

29 d'octubre de 2010

El proper dijous, 4 de novembre a les 7 de la tarda, la sala d'actes del Consell Comarcal del Ripollès acollirà la presentació del Pla Estratègic d’Aprofitament de Biomassa Forestal per a ús Energètic a la Comarca del Ripollès.

La presentació comptarà amb la presència del Sr. Emili Santos, delegat territorial a Girona del departament de Medi Ambient i Habitatge, i el Sr. Joan Josep Escobar, gestor de Projectes Estratègics de l’Institut Català d’Energia.

El document que es presentarà s’ha redactat conjuntament entre Consell Comarcal, Institut Català d’Energia i Consorci d’Espais d’Interès Natural del Ripollès (CEINR) i conté anàlisis de l’entorn, la definició del tipus de biomassa susceptible de ser utlitzada, avaluacions de les existències forestals, explicacions de la logística del procés procuctiu i de la viabilitat i sostenibilitat del projecte, així com una planificació estratègia del procés d’implantació.

Un Pla que demostra, amb xifres i anàlisis sobre el terreny, que el Ripollès és una comarca capacitada per desenvolupar la implantació de l’ús de la biomassa forestal per a usos energètics en l’àmbit públic.

Compartiu-ho amb: