Xerrades sobre comerç i un curs de carnisseria, noves propostes del ‘Treball a les 4 comarques’

29 d'octubre de 2010

Un cicle de xerrades-debat sobre associacionisme i comerç i un curs de carnisseria i xarcuteria són les noves activitats que s'han organitzat en el marc del projecte de reactivació econòmica del territori "Treball a les 4 comarques" pels mesos d'octubre, novembre i desembre.

Les xerrades-debat que porten per títol  Associacionisme i comerç al Ripollès comencen avui mateix, a les 14.30h al Consorci Ripollès Desenvolupament, amb una xerrada que porta per títol "L'associacionisme comercial", que anirà a càrrec del consultor i exdirector General de Comerç de Catalunya, Jaume Angerri.

Aquest cicle respon al treball conjunt que està duent a terme el Consorci Ripollès Desenvolupament amb les associacions de botiguers de la comarca i diversos ajuntaments en el Pla d'acció comercial del Ripollès.

El segon acte consistirà en una visita a Santa Coloma de Farners per conèixer l'experiència de la Federació de Comerç de la Selva amb la seva gerent, Montse Pujolràs, i el consultor Oriol Cesena. El cicle s'acabarà el 3 de desembre amb la xerrada "El lideratge en les associacions de comerciants", a càrrec del consultor Jordi Genebriera. Aquest últim acte tindrà lloc al Centre Cívic La Confiança de Campdevànol.

Per a més informació i per fer les inscripcions cal adreçar-se al Consorci Ripollès Desenvolupament, al 972 70 44 99 (demanar per en Marc). Mireu el programa aquí.

La segona activitat endegada en el marc del projecte de reactivació econòmica finançat pel SOC és el Curs de carnisseria i xarcuteria. Innovació. La durada del curs és de 80 hores,  s'impartirà a l'Aula d'Hostaleria del Ripollès els mesos de novembre i desembre i consta de dos mòduls: un de xarcuteria i un de carnisseria. L'objectiu del curs és formar els professionals i interessats del sector en conceptes d'innovació aplicats a les botigues, així com aportar idees i tècniques diferents de treballar i presentar els productes tradicionals.

Per a més informació i per fer les inscripcions cal adreçar-se al Consorci Ripollès Desenvolupament (Rosa M. Auquer: 972 70 44 99 o  r.auquer@ripollesdesenvolupament.com). Més detalls sobre el programa del curs aquí.

Compartiu-ho amb: