Curs sobre la redacció d’ informes socials

10 de novembre de 2010

Aquest mes de novembre el Consorci de Benestar Social del Ripollès ha organitzat un curs titulat Informes socials: una eina de treball, adreçat als professionals dels serveis socials amb l’objectiu de dotar-los d’eines tècniques per a la redacció dels informes.

 

El curs es fa els dimecres al matí a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès, va començar el dia 3 de novembre i finalitzarà el dia 24, sumant un total de 20 hores lectives repartides en quatre sessions.

Hi participen unes 20 persones, bàsicament treballadores socials i educadores socials de les diferents administracions, com el mateix Consorci de Benestar Social del Ripollès, o procedents d’equipaments o institucions com la Fundació MAP, l’Hospital Comarcal de Campdevànol o el Servei Educatiu del Ripollès.

El curs, finançat pel departament d’Acció Social i Ciutadania, està impartit per una lingüista i dos treballadors socials vinculats a l’administració local i a la docència universitària.

Compartiu-ho amb: