Curs sobre la redacció d’ informes socials

Portada » Notícies » Noticies » Curs sobre la redacció d’ informes socials

Curs sobre la redacció d’ informes socials

Publicat el

Aquest mes de novembre el Consorci de Benestar Social del Ripollès ha organitzat un curs titulat Informes socials: una eina de treball, adreçat als professionals dels serveis socials amb l’objectiu de dotar-los d’eines tècniques per a la redacció dels informes.

 

El curs es fa els dimecres al matí a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès, va començar el dia 3 de novembre i finalitzarà el dia 24, sumant un total de 20 hores lectives repartides en quatre sessions.

Hi participen unes 20 persones, bàsicament treballadores socials i educadores socials de les diferents administracions, com el mateix Consorci de Benestar Social del Ripollès, o procedents d’equipaments o institucions com la Fundació MAP, l’Hospital Comarcal de Campdevànol o el Servei Educatiu del Ripollès.

El curs, finançat pel departament d’Acció Social i Ciutadania, està impartit per una lingüista i dos treballadors socials vinculats a l’administració local i a la docència universitària.