Els botiguers del Ripollès coneixen l’experiència de la Federació de Comerç de la Selva

26 de novembre de 2010

El 22 de novembre passat una delegació de membres de les unions de botiguers de Ripoll, Campdevànol i Camprodon, acompanyades per personal tècnic del Consorci Ripollès Desenvolupament, van visitar la Federació de Comerç de la Selva, que es troba ubicada al Consell Comarcal de la Selva, a Santa Coloma de Farners.

El motiu d’aquesta visita era conèixer l’experiència de la Federació de Comerç de la Selva, que està integrada per 12 associacions de botiguers de diferents municipis de la comarca i que, en els seus inicis, l’any 2002, va rebre el suport tècnic del Consell Comarcal de la Selva. Les principals línies estratègiques que impulsa la Federació són la cohesió del sector del comerç i el foment de l’associacionisme.

Aquesta visita s’emmarca en el Pla d’Acció Comercial del Ripollès, actualment en fase de redacció, coordinat pel Consorci Ripollès Desenvolupament en col·laboració amb la unions de botiguers de Ripoll, Campdevànol, Sant Joan de les Abadesses, Ribes de Freser i Camprodon. Aquesta actuació forma part del projecte comarcal “Treball a les 4 comarques” i està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançada pel Fons Social Europeu.

 

Compartiu-ho amb: