La biomassa i el servei de recaptació, dos dels temes del 19×19 del mes de novembre

30 de novembre de 2010

La biomassa, el servei de recaptació i la millora de camins rurals són alguns dels temes que es tractaran en el 19×19 del mes de novembre. El programa informatiu del Consell Comarcal del Ripollès s'emet avui, dimarts 30 de novembre, a les 21.30h per Televisió de Ripollès

El contingut serà el següent:

– Repàs de l’actualitat amb el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez. Temes: presentació del Pla Estratègic de la Biomassa al Ripollès, presentació de la Via ciclista del Ter entre Sant Joan de les Abadesses i Setcases, valoració de la signatura del conveni de col·laboració entre els hospitals de Campdevànol, Vic i Olot; valoració de l’ampliació del pressupost del 2010 per finançar, entre d’altres, projectes de formació ocupacional.

– Entrevista amb el president del Consorci Servei de Recaptació Cerdanya Ripollès, Josep Rossell, sobre les funcions i el dia a dia del Consorci.

– Entrevista amb el conseller comarcal de Cooperació Municipal, Ventura Coch, sobre la millora de camins rurals del Ripollès.

 

Els horaris d’emissió són:

Dimarts 30 de novembre: 21.30h

Dimecres 1 de desembre: 15.30h

Dissabte 4 de desembre: 21.30h

 

El programa es penjarà a la pàgina web del Consell uns dies després de la seva emissió.

Compartiu-ho amb: