Nou curs de monitors a Ribes de Freser

3 de desembre de 2010

El proper 11 de desembre començarà un nou curs de monitors i monitores de lleure a Ribes de Freser amb l’objectiu d’atorgar el títol imprescindible per treballar amb tot el que tingui a veure amb activitats juvenils amb menors, com poden ser casals d’estiu, esplais, colònies, campaments, etc. Aquest curs està organitzat entre el Club Esquí Fontalba i el Consell Comarcal del Ripollès, en col·laboració amb la Secretaria General de Joventut i l’Ajuntament de Ribes de Freser.

De fet, el curs es realitza a petició del Club Esquí Fontalba i és per això que presenta unes dates de realització especials que tenen en compte la temporada d’esquí. Hi haurà dues parts. La primera, que es farà el desembre de 2010 (dies 11, 12, 18 i 19) i la segona que es farà de cara a la primavera del 2011: l’abril (2, 9 i 16), el maig (1, 14, 21 i 28) i el 4 de juny.

Tot i així, el curs també està obert a tot el públic, ja que es disposa de més places. Les classes tindran lloc al Casal de Cultura de Ribes de Freser i tenen un cost total de 195 euros. La Fundació Pere Tarrés serà l’encarregada d’impartir les sessions formatives que consten d’una part teòrica i una pràctica que els alumnes hauran de superar per obtenir el títol.

Per a les inscripcions, cal adreçar-se al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès al tel. 972 70 32 11.

Aquest és el segon curs de monitors i monitores de lleure que s’ofereix aquest any (el primer va tenir lloc el mes de març a Ripoll). Uns cursos que es van fent cada any a diferents punts del Ripollès i pels quals han passat unes 200 persones des del 2006.  Aquesta serà la darrera oferta formativa del 2010 per part del Servei de Joventut del Ripollès, que enguany també ha realitzat un curs de directors i directores de lleure, un curs de gestió i organització de festes de caire popular i un curs sobre el bullying i les eines per prevenir-lo.

 

Compartiu-ho amb: