El Servei de Joventut organitza un ‘Nadal Jove’

13 de desembre de 2010

El Servei Comarcal de Joventut ha organitzat una sèrie d’activitats sota el nom de Nadal Jove. No et quedis hivernant. Tindran lloc del 27 al 30 de desembre, estan adreçades a joves d’entre 12 i 17 anys i consistiran en tardes d’activitats a Ribes de Freser i Camprodon, en un torneig de futbol sala interinstituts, una col·laboració amb el Ripijoc de Ripoll i una sortida a l’skating de Puigcerdà.

Com ja es va fer amb les activitats que es van organitzar l’estiu passat a la vall del Freser sota el nom d’Estiu Jove, els tècnics de Joventut han recollit les peticions dels joves en el marc del PIDCES, el Punt d’Informació i Dinamització dels Centres d’Educació Secundària de la comarca. Aquestes són les activitats que s'han organitzat fruit d'aquestes peticions:

. Tarda Jove a Ribes de Freser (27 de desembre, de 16 a 20h, al Teatre del Casal de Cultura) i Camprodon (dia i hora pendentS de confirmar): hi haurà karaoke, ping-pong, teck-deck, videojocs, etc.

. Torneig de futbol sala interinstituts: hi participa un equip representant de cada institut en dues categories, la A (1r i 2n d’ESO) i la B (3r i 4t d’ESO). El torneig es farà els dies 28 i 29 de desembre al pavelló de Campdevànol.

. Sortida a l’Skating de Puigcerdà el 30 de desembre. És l’única activitat que té un cost. És de 15 euros i inclou el transport en tren, el lloguer de material, l’accés a la pista de patinatge i l’assegurança.

. Col·laboració amb el passatge del terror del Ripijoc de Ripoll. Els joves interessats s’encarregaran d’organitzar, preparar i dur a terme el passatge del terror, una de les activitats del parc infantil Ripijoc, que tindrà lloc els dies 28 i 29 de desembre.

Per fer les inscripcions i tenir més informació cal adreçar-se als tècnics de Joventut de la comarca al Servei de Joventut Comarcal del Consell Comarcal del Ripollès (joventut@ripolles.cat o 972703211) o consultar la pàgina http://joventut.es.cat.

Compartiu-ho amb: