Concerts de Nadal de l’Escola Comarcal de Música

15 de desembre de 2010

Els alumnes de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès ja estan a punt per mostrar els coneixements adquirits durant aquest primer quadrimestre en els concerts de Nadal. Començaran aquest dijous, 16 de desembre, a la seu de Ripoll, a l’edifici Modest Sayós, al costat de l’escola dels Salesians. El concert dels alumnes més joves tindrà lloc a les 6 de la tarda i el dels adults a les 7 de la tarda.

El divendres 17 de desembre es farà el concert de Nadal a Campdevànol, al Centre Cívic La Confiança, i començarà a les 7 de la tarda. Finalment, les seus de Sant Joan de les Abadesses i Camprodon faran un concert conjunt a l’auditori Jaume Nunó de l’edifici del Palmàs a Sant Joan de les Abadesses. Es farà el dimecres dia 22 de desembre a les 7 de la tarda i hi haurà un bus gratuït per traslladar els pares i alumnes de Camprodon a Sant Joan (sortirà a dos quarts de 6 de la tarda de l’estació de busos de Camprodon).

Per a més informació es pot contactar amb l’Escola Comarcal de Música Ripollès per telèfon al 972 700 638 (dimarts de 16 a 20h i dijous de 10 a 14h i de 16 a 20h) o enviar un correu a escolamusica@ripolles.cat.

Compartiu-ho amb: