Jornada i nova tècnica per fomentar la participació ciutadana al Ripollès

16 de desembre de 2010

Ahir al matí va tenir lloc la jornada La participació ciutadana com a eina de treball en l’àmbit local organitzada pel Consell Comarcal del Ripollès amb l’objectiu de desenvolupar a la comarca les polítiques de participació ciutadana. Hi van haver sis participants procedents de l’àmbit administratiu local, associatiu i universitari, que van rebre les explicacions de la politòloga Laia Monterde.

El president del Consell Comarcal, Enric Pérez, va donar la benviguda als participants i va destacar que “cal donar eines als municipis que vulguin o puguin tirar endavant processos de participació ciutadana i que és bo que les administracions fomentin aquest tipus de metodologia, com ho fa el Consell Comarcal amb el Pacte per a les Infraestructures o l’Ajuntament de Campdevànol amb el Consell de Poble”.

Aquesta acció puntual, subvencionada per la Direcció General de Participació Ciutadana, es complementa amb la incorporació des d’aquest mes de desembre d’una nova tècnica de participació ciutadana que durà a terme un projecte subvencionat per la mateixa direcció general per afavorir les polítiques de participació ciutadana en el món local. Començarà donant suport a les administracions que actualment tenen en marxa processos participatius, els ajuntaments de Campdevànol i Ripoll i el Consell Comarcal, i continuarà amb aquelles que en vulguin dur a terme.

Compartiu-ho amb: