Per Nadal, consum responsable

Portada » Notícies » Noticies » Per Nadal, consum responsable

Per Nadal, consum responsable

Publicat el

L'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor recomana un consum responsable durant aquestes festes. Seguint els consells de l'Agència Catalana del Consum, des del Ripollès es recomana planificar les despeses, cenyir-se al pressupost de què es disposi, comparar preus, ser prudents a l'hora d'utilitzar les targetes de crèdit, conservar els catàlegs comercials i la seva publicitat i guardar la factura. Des de l'Agència Catalana del Consum també es recomana triar productes de comerç just, contribuir a un Nadal sostenible i respectuós amb el medi ambient i fomentar el comerç de proximitat. També es donen advertències a l'hora de comprar joguines i videojocs. Més informació